Σπιτικά προϊόντα με αγνά υλικά

Νωπά προϊόντα

Τα νωπά προϊόντα μας συσκευάζονται με την τεχνολογία Vacuum, αυτό δίνει το πλεονέκτημα της αύξησης χρόνου διατηρόντας τη νοστιμιά και την φρεσκάδα τους.

Ίσως οι μοναδικοί!

Είμαστε από τους πρώτους που φέραμε την τεχνολογία συσκευασίας Vacuum εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.

Μηχάνημα Vacuum πίτσας

Προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι

Δείτε τα νωπά προϊόντα μας

Κωδικός
06
Special
Με Γραβιέρα
Κρήτης

1τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά, βελτιοτικό αλεύρου.


ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί (γκουντα 25%, γραβιέρα Κρήτης 10%), αλλαντικά (ζαμπόν 12%, σαλάμι πεπερόνε 6%, μπέικον 4%), σάλτσα ντομάτας 11%, καρικεύματα.

ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
400γρ. ±5%

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180104
Νωπή - φρέσκια πίτσα special

Κωδικός
02
Margarita



1τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά, συντηρητικό Ε282, βελτιοτικό αλεύρου.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί  γκουντα 25%, γραβιέρα Κρήτης 10%, σάλτσα ντομάτας 11%, καρικεύματα.



ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
470γρ. ±5%

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180029
Νωπή - φρέσκια πίτσα margarita

Κωδικός
07
Margarita
Με Γραβιέρα
Κρήτης

1τεμ

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, μαγιά, βελτιοτικό αλεύρου.


ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί  γκουντα, γραβιέρα Κρήτης 10%, σάλτσα ντομάτας, καρικεύματα.



ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
330γρ. ±5%.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180074
Νωπή - φρέσκια πίτσα με γραβιέρα margarita

Κωδικός
09
Ζαμπόν
Τυρί
Με Γραβιέρα
Κρήτης
1τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, μαγιά, βελτιοτικό αλεύρου.


ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί  (γκουντα 25%), γραβιέρα Κρήτης, αλλαντικά (ζαμπόν 12%), σάλτσα ντομάτας 11%, καρικεύματα.


ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
380γρ. ±5%

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180098
Πίτσα ζαμπόν τυρί και γραβιέρα Κρήτης

Κωδικός
05
Πεϊνιρλί
Με Γραβιέρα
Κρήτης

2τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΕΪΝΙΡΛΙ:
Αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά, συντηρητικό Ε282, βελτιοτικό αλεύρου.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:  
Τυρί γκουντα 20%, γραβιέρα Κρήτης 10%, αλλαντικά (ζαμπόν 7%, μπέϊκον 5%), σάλτσα ντομάτας 5%, καρυκεύματα.


ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ  
420 γρ. ±5% το τεμάχιο.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: 
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180050
ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΝΩΠΟ

Κωδικός
01
Special



1τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά, συντηρητικό:E282, βελτιοτικό αλεύρου.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί (γκουντα 25%), αλλαντικά (ζαμπόν 12%, σαλάμι πεπερόνε 6%, μπέϊκον 4%), σάλτσα ντομάτας 11%, καρικεύματα.


ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
610γρ. ±5%

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180012
Νωπό - φρέσκια πίτσα special

Κωδικός
08
Ζαμπόν Τυρί



1τεμ.

Συστατικά

ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ:
Αλεύρι, νερό, αλάτι, μαγιά, συντηρητικό:E282, βελτιοτικό αλεύρου.

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ:
Τυρί (γκουντα 25%), αλλαντικά (ζαμπόν 12%), σάλτσα ντομάτας 11%, καρικεύματα.



ΚΑΘΑΡΟ ΒΑΡΟΣ
540γρ. ±5%

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
3 μήνες συντήρηση.

Barcode:
5200102180081
pizza zampon tyri

Γενικές Οδηγίες

Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 220°C - 230°C
Αφαιρείται την πίτσα από την συσκευασία της και την τοποθετείται στην μεσαία σχάρα του φούρνου χωρίς ταψάκι
Ψήνετε για 10-12 λεπτά ώσπου να ροδίσει η ζύμη και να λιώσει το μίγμα με τα τυριά.

Σε κατάψυξη: διατηρήστε την πίτσα σε -18°C και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία.
Σε συντήρηση (εάν ενδείκνυται): διατηρήστε την πίτσα σε 5°C και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία.

Ειδικές παραγγελίες

Δεχόμαστε ειδικές παραγγελίες για προϊόντα πίτσας και πεϊνιρλι μέσα από μια μεγάλη γκάμα επιλογών υλικών και συσκευασιών που διαθέτουμε.

Ειδική παραγγελία πίτσας
T

Με μηχάνημα συσκευασίας νέας τεχνολογίας Vacuum

Μηχάνημα πίτσας Vacuum
Φόρμα ενδιαφέροντος

Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας και να συνεργαστούμε μαζί σας.

Ενασχόληση

Εργαστήριο ειδών ζύμης
Χονδρικό εμπόριο πίτσας
Χονδρικό εμπόριο πεϊνιρλί

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή 
07:30 – 16:00 

Instagram feed

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΕΣ ΠΙΤΣΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΖΥΜΕΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ

Πίτσες Αγγέλικα

  Τηλέφωνο

210 5900408
210 5900508

Follow Us

SOCIAL MEDIA CHANNELS

Newsletter

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε για τα νέα μας.

Copyright 2020 pizza-aggelika.gr  | By CyberOn | Με την επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος