Τα νωπά προϊόντα μας συσκευάζονται με την τεχνολογία Vacuum, αυτό δίνει το πλεονέκτημα της αύξησης χρόνου διατηρόντας τη νοστιμιά και την φρεσκάδα τους.
Είμαστε από τους πρώτους που φέραμε την τεχνολογία συσκευασίας Vacuum εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα.
Συστατικά
Συστατικά
Συστατικά
Προθερμαίνεται τον φούρνο στους 220°C - 230°C
Αφαιρείται την πίτσα από την συσκευασία της και την τοποθετείται στην μεσαία σχάρα του φούρνου χωρίς ταψάκι
Ψήνετε για 10-12 λεπτά ώσπου να ροδίσει η ζύμη και να λιώσει το μίγμα με τα τυριά.
Σε κατάψυξη: διατηρήστε την πίτσα σε -18°C και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία.
Σε συντήρηση (εάν ενδείκνυται): διατηρήστε την πίτσα σε 5°C και έως την ημερομηνία που αναγράφεται στην συσκευασία.